WEDDINGPLANNER MIRJAM BUYS
Assistentie of advies nodig bij de organisatie van de trouwdag? Of als ceremoniemeester op de trouwdag zelf? Ook op dat terrein beschikt Mirjam over de nodige ervaring. Ze speelt in op de actualiteit en gaat daarbij uit van maatwerk.

 

Goede voorbereiding is het halve werk. Mirjam beschikt over een groot netwerk, kennis en ervaring. “Sinds 2004 ben ik trouwambtenaar en ieder bruidspaar is uniek. Zo ga ik steeds te werk. Zowel als trouwambtenaar, als weddingplanner en als ceremoniemeester. De persoonlijke wensen van het bruidspaar staan voorop en met elkaar kom je tot een uniek concept. Een programma dat geheel aansluit op de stijl en voorkeuren van het bruidspaar”, aldus Mirjam.

 

Haar werkwijze is snel en accuraat. De lijnen zijn kort en bondig. “Een verademing om met haar samen te werken”, aldus één van de vele bruidsparen die zij zorgeloos naar dé dag heeft begeleid.

 

Tarieven
Tarieven zijn op aanvraag. Deze zijn geheel afhankelijk van de persoonlijke wensen van het bruidspaar.

Trouwambtenaar-Mirjambuys.nl-Bijzonder-Ambtenaar-Burgerlijke-Stand-officiele-huwelijksvoltrekkingen-ceremoniele-huwelijksvoltrekkingen-ja-woord-trouwen-op-het-strand